Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra homeifly.com

PERSONLIG INFORMASJON SOM VI SAMLER INN
Når du besøker Nettstedet, samler vi automatisk inn informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du blar gjennom Nettstedet, samler vi også informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til Nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med Nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som.

Vi samler inn Enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

  • «Informasjonskapsler» er datafiler som er lastet ned på enheten din eller datamaskinen og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan kan du deaktivere informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • «Loggfiler» sporer handlinger som forekommer på Nettstedet, og samler inn data som inkluderer din: IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisende/avsluttende sider og dato/klokkeslettstempler.
  • «Web-beacons», «tags» og «pixels» er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan blar du gjennom Nettstedet.

I tillegg når du kjøper eller forsøker å kjøpe gjennom Nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert ditt navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som

Med «Personlig informasjon» i denne personvernpolitikken, mener vi både Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI PERSONLIG INFORMASJON?
Vi generelt bruker innsamlet Bestillingsinformasjonen for å oppfylle eventuelle bestillinger som er lagt inn gjennom Nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for forsendelse og for å sende deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne Bestillingsinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg;
  • Sjekke bestillingene for potensiell risiko eller svindel; og
  • Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, kan vi gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker Enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å lete etter potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere Nettstedet (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar gjennom og samhandler med Nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

INKLUDERT: ANNONSERING OG RETARGETING

DELING AV DIN PERSONLIG INFORMASJON
Vi deler dine Personlige informasjoner med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din Personlig informasjon, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker din Personlig informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Endelig kan vi også dele dine Personlige informasjoner for å overholde gjeldende lover og regler, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, og annerledes beskytte våre rettigheter.

IKKE SPOR Vær oppmerksom på at vi ikke endrer Nettstedets datainnsamlings- og brukspraksis når vi legger merke til et «Ikke spor» tegn fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER Hvis du er bosatt i EU/EØS, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og til å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i EU/EØS, vær oppmerksom at vi behandler informasjonen din for å oppfylle eventuelle kontrakter med deg (for eksempel dersom du bestiller på Nettstedet), eller på annen måte forfølge våre legitime forretningsinteresser oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din blir overført utenfor Europa, inkludert Canada og USA.

DATA BEHOLDELSE

Når du legger inn en bestilling gjennom Nettstedet, vil vi beholde din Bestillingsinformasjon i arkivet vårt med mindre og ikke før du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER
Vi kan oppdatere denne personvern fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.